Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с климатроника

Здравейте отново,имам проблем с климатроника на колата (156 99год.) бях на майстор имаше 600 грама фрион и той сложи още 50 грама каза че 650 грама трябва да е но не охлажда добре.Някакви идеи помогнете..

Какво значи 'не охлажда добре' ? Нещо като градуси мерил ли си?
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Balflear Покажи съобщение
      Здравейте отново,имам проблем с климатроника на колата (156 99год.) бях на майстор имаше 600 грама фрион и той сложи още 50 грама каза че 650 грама трябва да е но не охлажда добре.Някакви идеи помогнете..

ами на първо време си измий радиатора на климатика внимателно с една водоструйка.

филтри сменял ли си?
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

Те филтрите на италианския внос са черни аз като го видех магазина снежно бял нов филтър . По темата с толкова фреон на 1 място за 10 минути трябва да обърне може нещо да е запушено
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Те филтрите на италианския внос са черни аз като го видех магазина снежно бял нов филтър . По темата с толкова фреон на 1 място за 10 минути трябва да обърне може нещо да е запушено
          Има и черни, има и бели филтри в магазина...

Comment

радиатора го измих също и филтъра е сменен а за охлаждането не духа студен въздух просто леко хладен за да ти е добре в колата а не топло трябва да работи поне 1 час във големите жеги,

Comment

радиатора го измих също и филтъра е сменен а за охлаждането не духа студен въздух просто леко хладен за да ти е добре в колата а не топло трябва да работи поне 1 час във големите жеги,

тогава отиди да ти я погледне специалист. Знам че има едни дехидратори които се запушват с времето. Няма смисъл да гадаем. Иначе климатика действа много бързо и охлажда супер ако всичко ти е наред.
              Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
              Lancia Ypsilon '02

Comment

Колега имаш пропуск,някъде по тръбните пътища.
                Най-добре е някой,който разбира (климатици) да ти я замери,за да се види вече със сигурност.Но щом казваш че човека ти е дослагвал фреон и след тоява пак ти духа съвсем леко хладно,според мен няма какво друго да бъде.Най-вероятно има пропуск.Нека да ти го надуят и да ти кажат изпуска ли,не испуска ли,ако да да ти покажат каде и да ти го оправят.
                Успех!
                sigpic
                ex 147 JTD by Turbon
                Giulietta multiair - the new passion

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Има и черни, има и бели филтри в магазина...
                  Вземи черния

Comment

Working...
                  X